Other languages with Google Translate

Fyra måndagar med "Vadå Gud?"

Nyfiken på livets frågor och kristen tro? Sökare, tvivlare, troende eller allmänt nyfiken? Kom en eller flera gånger. Ingen anmälan. Måndagarna 9/9, 30/9, 28/10 och 18/11 kl 18.30-20.30 i Fässbergs församlingshem.

Nyfiken på livets frågor och kristen tro? Välkommen till en kurs fyra måndagskvällar under hösten 2019.
Du behöver inte anmäla dig, kvällarna är fristående från varandra och du deltar utan kostnad

9/9: Vadå Gud? Vad innebär tro, egentligen? Kan man veta något om Gud?

30/9: Vad innebär det att tro på en skapare? Kan kristen tro och natur
vetenskap kombineras? Vad säger kyrkan om det goda och det onda?

28/10: Vem är Jesus? Räcker det inte med Gud? Vad var själva ärendet när Jesus kom? Gör det han sa och gjorde någon skillnad idag?

18/11: Och vem är då den helige Ande? Kan man se spår av Anden idag, i vår tid, i Mölndal? Hur leder Gud oss idag? Vad ska man med kyrkan till?

Tid: Måndagarna kl 18.30-20.30

Plats: Fässbergs församlingshem. Terrakottagatan 3B.
Föreläsare och samtalsledare: Carl Sjögren, kyrkoherde i Mölndal

Carl Sjögren