Torsdagscafé i Fässberg

Framför allt för dig som är 70+. Fässbergs församlingshem. Torsdagar kl 10-12. Anmälan krävs.

Vi öppnar för seniorer. Framförallt för dig som är 70+.

Vi öppnar ett café för er på torsdagar kl 10-12 i Fässbergs församlingshem.

Föranmälan gäller.

Det är viktigt att vi är rädda om både oss själva och varandra och håller avstånd. Kom bara om du känner dig helt frisk.

Te/kaffe och smörgås kommer att serveras för 20 kronor. (Swish eller kontant)

Anmälan till Ninnie Thoresson, senast onsdag morgon. Du kan anmäla dig via formuläret nedan.

Anmälan till Torsdagscafé i Fässbergs församlingshem. (Jag är införstådd med att jag måste anmäla mig på nytt varje vecka jag vill komma!)

Vi behandlar dina kontaktuppgifter enligt GDPR. Läs mer på https://www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

I Fässbergs kyrka finns också möjlighet att komma in och träffa någon. Öppet varje vardag.

Öppen kyrka Fässbergs kyrka

Bokbord, ljuständning, samtal och fika! Välkommen till Fässbergs kyrka mån-fre kl 11-13.