Sommarkonfa 2021-2022, Fässberg

Vecka 25-27 sommaren 2022, samt enstaka träffar under året. Konfirmation 9 juli 2022 Fässbergs kyrka.

Sommarkonfa

FÄSSBERGS FÖRSAMLING

I sommargruppen får du åka på ett lite längre läger med mycket gemenskap. Vi leker, diskuterar, badar och har kul. Här finns också tid för stillhet och bön och samtal om stort och smått. Detta alternativ passar särskilt bra för dig som har mycket att göra under terminstid och istället vill avsätta en del av sommarlovet till konfirmationsläsning.

TRÄFFAS: Vecka 25-27 sommaren 2022, samt enstaka träffar under året 2021-2022.

VAR: Fässbergs församlingshem (Terrakottagatan 3b, Mölndal).

LÄGERDATUM: 15-23 juni 2022.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördagen 9 juli, Fässbergs kyrka.

VID FRÅGOR: Kontakta Hanna Bothén, hanna.bothen@svenskakyrkan.se,
0738-520 465.

FOLDERN (PDF)>>

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Svenska Mölndal

Pedagog - Fässberg