Sommarkonfa, Fässberg

Vecka 24-26 sommaren 2021, samt enstaka träffar under året. Konfirmation 3 juli Fässbergs kyrka.

SOMMARKONFA

FÄSSBERGS FÖRSAMLING

Njut av ett härligt sommarläger med roliga aktiviteter och nya vänner. Detta är alternativet för dig som har mycket att göra under terminstid och istället vill avsätta en del av sommarlovet till konfirmationsläsning.

TRÄFFAS: Vecka 24-26 sommaren 2021, samt enstaka träffar under året.

VAR: Fässbergs församlingshem (Terrakottagatan 3b, Mölndal).

LÄGERDATUM: Vecka 24.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördagen 3 juli, Fässbergs kyrka.

VID FRÅGOR: Kontakta Olof Hornby, olof.hornby@svenskakyrkan.se, 0738-520 417.

FOLDERN (PDF)>>

Anmäl dig senast den 7 juni. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp). För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Olof Hornby

Pedagog - Fässberg