Other languages with Google Translate

Sommarkonfa, Fässberg

Vecka 25-27 sommaren 2020 samt enstaka träffar under året. Konfirmation 4 juli Fässbergs kyrka.

Sommarkonfa Fässbergs församling

Njut av ett härligt sommarläger med roliga aktiviteter och nya vänner. Detta är alternativet för dig som har mycket att göra under terminstid och istället vill avsätta en del av sommarlovet till konfirmationsläsning.

TRÄFFAS: Vecka 25-27 sommaren 2020, samt enstaka träffar under året.

VAR: Fässbergs församlingshem (Terrakottagatan 3b, Mölndal).

LÄGERDATUM: Vecka 25 på Åh stiftsgård.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 4 juli, Fässbergs kyrka.

FOLDERN (PDF)>>

VID FRÅGOR: Kontakta Olof Hornby,
olof.hornby@svenskakyrkan.se, 0738-520 417.

Anmäl dig senast den 10 juni. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp).

Olof Hornby

Pedagog - Fässberg