Slow Fashion

Studiecirkel i Slow fashion – hållbart mode. Den 18 april, 2 maj och 16 maj kl. 18.00-20.30 i Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B i Mölndal. Ingen kostnad och anmälan behövs senast den 1 april 2024. (länk nedan)

Studiecirkel i Slow fashion – hållbart mode

Välkommen att medverka i en studiecirkel i Slow fashion – hållbart mode.

Att leva ett hållbart liv är en viktig del i att leva som kristen. I denna studiecirkel får vi lära oss mer om hur vi kan minska klimatavtrycket samtidigt som vi vårdar, älskar och är kreativa med våra kläder.

Boken med samma titel ”Slow fashion” kommer att vara studiematerial som du får tillgång till i samband med kursstarten. Det blir samtal, egenstudier, praktiska övningar, fika och andakt.

Vi träffas kl. 18.00-20.30 i ”Stora salen” i Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3B i Mölndal.

• 18 april,
  • 2 maj och
  • 16 maj

Ingen kostnad och anmälan behövs senast den 1 april 2024. Vid frågor kontakta Linda Knutsson