Other languages with Google Translate

Sångfåglarna - barnkör i Fågelbergskyrkan (åk 3-5)

Tisdagar 15:45-16:30

Barnkören Sångfåglarna (åk 3-5) ligger i anslutning till verksamheten Himlastoff.

Här får barnen sjunga, pyssla, leka, ha andakt med mera. Vi medverkar på Messy Church- gudstjänster i Fågelbergskyrkan ca 1/ månad och även i andra former av musikgudstjänster.

• SångFåglarna ( åk 3-6) kl. 15.45- 16.30

Vill du veta mer/ vara med? Kontakta barnpedagog Ulrica Kardborn 0738- 520 464 eller körledare Ida Andersson 0738- 520 473
Ansvarig: Ulrica Kardborn

Anmälan till barnverksamhet i Fågelbergskyrkan, Stensjöns församling. Jag anmäler mitt barn till följande barnverksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Ida Andersson