Resa till Taizé, Frankrike

En fantastisk möjlighet efter din konfirmation. 30 juli-8 augusti 2022. Anmälan innan 1 februari 2022 för att få det lägre priset (sedan går priset upp).

Resa till Taizé, Frankrike

EN FANTASTISK MÖJLIGHET EFTER DIN KONFIRMATION

I början av augusti 2022 har du som nykonfirmerad möjlighet att åka till Frankrike och klostret Taizé. Dit kommer ungdomar från hela världen. Sedan 1996 har Stensjöns församling årligen erbjudit den här resan (förutom 2020 & 2021 p.g.a. C-19). Resan har gjort stort intryck på många.

Bered dig på ett äventyr som – utöver möten med ungdomar från andra kulturer – innehåller en skön blandning av lekar, skratt, samtal och storslagna stunder av stillhet. Dessutom kommer det att finnas mycket tid att umgås med både gamla och nyfunna vänner. Hoppas att du följer med

DATUM: 30 juli – 8 augusti 2022.

KOSTNAD:
1900 kr om du anmäler dig senast 1 februari 2022.
2200 kr vid anmälan senast 15 mars 2022, därefter 2500 kr.
Sista anmälningsdag är 1 maj.

Samtliga priser gäller för dig som är medlem i SKU (Svenska Kyrkans Unga). Medlemskapet är gratis och kan ordnas vid anmälan. Är man inte medlem kostar resan 3500 kr.

VID FRÅGOR: Kontakta Kristin Watrous,
kristin.watrous@svenskakyrkan.se, 0738-520472.

”Glädjefyllt, frihet, befriande, gött”, ”Väldigt bra gemenskap”, ”Det är som en lugn paus från verkligheten”, ”Gött folk, lärorikt, varmt”.

Röster från tidigare år
Kristin Watrous