Psalmkväll

Sjung härliga psalmer och få en introduktion i kristen tro. Tre tisdagskvällar (6 okt, 20 okt, 3 nov) med Carl Sjögren. Ingen anmälan. Max 50 personer. Fässbergs kyrka 18:30-20:00

Psalmkväll med introduktion till kristen tro

Välkommen till tre tisdagskvällar med psalmer i Fässbergs kyrka! Vi sjunger några härliga psalmer tillsammans och kyrkoherde Carl Sjögren spelar och berättar om deras tillkomst och historia.

Kvällarna är också en introduktionskurs i kristen tro. Texterna till psalmerna är ofta mycket pregnanta (kärnfulla, träffande) och innehåller allt du behöver veta om kyrkans tro.
Välkommen du som tycker om att sjunga och vill veta mer om varför vi sjunger som vi gör i kyrkan!

Välkommen du också som med hjälp av psalmerna vill lära dig mer om kristen tro!

Kom bara om du är helt frisk! Vi håller oss inom de rekommendationer och riktlinjer som gäller. Max 50 personer i kyrkan.

Ingen anmälan.  (se kalendern för aktuella datum och ev ändringar)

Carl Sjögren

Mer om Carl Sjögren