En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Öppen förskola 0-6 år Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9. Måndagar kl 10-12.

Öppen förskola 0-6 år

Vi ses på måndagar kl 10-12 i Fågelbergskyrkans barnlokal (Östra Falkgatan 9).

Alla barn från 0-6 år med vuxet sällskap är varmt välkomna. Kl 11.00 är det sångsamling. Det går att köpa fika, smörgås, kaffe, för 10 kr och det finns möjlighet att värma mat till barnen i vårt kök

Skolbarnsgrupp på kyrkogårdsvandring

Kyrkogårdsvandring för barn

Lördag 5 november kl 16:30-17:30. Ingen anmälan. Tar ca 1 timme. Start Fässbergs kapell och slutar vid minneslunden, där det finns möjlighet att tända ett eget medhavt ljus.

Luciatåg i Stensjökyrkan

Måndag 13 december kl 18 med Stensjökyrkans alla barn- och ungdomskörer i ett långt Luciatåg.

Julspel med barnkörerna i Fässberg 17 december

Lördag 17 december kl 16 i Fässbergs kyrka.

Messy Church i Fågelbergskyrkan 16 oktober

Söndag 16 oktober kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

En liten kille med keps äter glass ur en bägare.

Familjefest i Apelgårdens kyrka 16 oktober

Välkommen till fest och aktiviteter till hela familjen och barn i alla åldrar. 16 oktober 13.00-16.00. Apelgårdens kyrka. Ingen kostnad och ingen anmälan.

En person spelar basfiol.

Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen

Fässbergs kyrka, fredag 21 okt kl 19.00, Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen (stråkensemble)

Musikgudstjänst - Miljö, fred och frihet på FN-dagen

Fässbergs kyrka, måndag 24 okt kl 18.00-19.00, Musikgudstjänst med Svenska kyrkan Mölndals barnkörer. Tema: Miljö, fred och frihet

En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.

Konsert med barnkören från kulturskolan

Fässbergs kyrka, torsdag 27 okt kl 18:00-19:00, Konsert med barnkören från Mölndals kulturskola

Hakuna matata - en färgsprakande familjeförestställning för alla åldrar

Fässbergs kyrka, torsdag 3 nov kl 14:00-16:00. Familjeföreställning för hela familjen. Ingen anmälan. Barn under 12 år behöver ha medföljande vuxen.

Drop-in dop, 29 oktober 2022

Välkommen till Drop-in dop samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia hänger i kyrkan. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.