En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Öppen förskola 0-6 år Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9. Måndagar kl 10-12.

Öppen förskola 0-6 år

Vi ses på måndagar kl 10-12 i Fågelbergskyrkans barnlokal (Östra Falkgatan 9).

Alla barn från 0-6 år med vuxet sällskap är varmt välkomna. Kl 11.00 är det sångsamling. Det går att köpa fika, smörgås, kaffe, för 10 kr och det finns möjlighet att värma mat till barnen i vårt kök

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.