Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöksadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

#vardeljus i Svenska kyrkan

Var tionde minut kommer ett nytt vittnesmål att publiceras på www.vardeljus.blog där anställda, frivilliga, förtroendevalda och församlingsbor delar sina berättelser från Svenska kyrkan. #vardeljus är en del av #metoo och #metoosweden .

Behöver du stöd?

Svenska kyrkan har ett pågående arbete för att motverka övergrepp och för att ge stöd till dem som ändå drabbas. Läs mer på Svenska kyrkans hemsida:

Behöver du någon att tala med här i Mölndal eller Kållered? Kontakta någon av våra präster eller diakoner via växeln 031-7619300 eller direkt. För kontaktuppgifter se här: