Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Temakvällar i Stensjön

Intressanta gäster och spännande teman i Stensjökyrkan tisdagskvällar under hösten, kl 18.30.

25 SEPTEMBER - Carl Sjögren

Vår nye kyrkoherde intervjuas av Thomas Simson två dagar efter mottagningsgudstjänsten.

2 OKTOBER - Präster i litteraturen

– fil dr. Eva Fjellander har doktorerat på temat!

16 OKTOBER - Samtal om och med Gud

Thomas Simson och Stefan Risenfors samtalar om Thomas bok: Vad ska man tro?

13 NOVEMBER - RIKSDAGSVALET

Vad hände och vad händer? Analys av professor Marie Demker, en av Sveriges mest namnkunniga statsvetare analyserar det nya politiska landskapet i Sverige efter valet.

27 NOVEMBER - Smärtans alkemister

Om att omvandla smärta och förlust till resurs. Katarina Laundy, psykolog och forskare talar om resiliens. Maskrosbarn, överlevare… vad beror det på att vissa människor verkar klara av nästan vilka svårigheter som helst?

Stefan Risenfors

Präst - Församlingsherde Stensjön