Svenska kyrkan Mölndal

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Pannkakskyrkan i Mölndal

I våra församlingar finns närmare 50 unga ledare, aktiva som konfirmand- och ungdomsledare, i lovsångsteam och inom integration. I vår kommer ett gäng att finnas i "Pannkakskyrkan" på Mölndals Bro för att vara evangelium i ord och handling.

Pannkakskyrkan är ingen kyrka ...
Men den utgår från kyrkor. Pannkakskyrkan är en allkristen rörelse som engagerar och bärs upp främst av ungdomar.
Pannkakskyrkan föddes ur en längtan att från kyrkan och som ung generation finnas mitt i ungdomsvärlden för att nå ut och göra något positivt för sin generation där det behövs som mest. Gratis pannkakor är en bra och god början på det, men bara en början… vi längtar efter mer.

Vi längtar ...
Vi längtar efter att ungdomsvärlden ska få vara en lite tryggare plats. Att alla som möter oss ska få uppleva samma kärlek som vi fått uppleva från Gud. Vi längtar efter att få sprida massor av sköna och glada vibbar ute på stan och skapa en plats man får vara sig själv på. Vår förebild är Jesus.

Mitt i verkligheten, mitt i livet, längtar vi efter att få bjuda på både ”himmel och pannkakor”. Det innebär massor av smarriga pannkakor. Men också något mer. Vi tror att Gud kan och vill förvandla liv. För vi har själva upplevt det.

Klicka här för att läsa mer om Pannkakskyrkan och hur du kan stödja den.

Johannes Imberg

Johannes Imberg

Svenska kyrkan Mölndal

Präst - Stensjön

Direkt: 031-761 94 63

Mobil: 0738-520 463