Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nobelpristagare samarbetar med Mölndalsmusiker

Edo Bumba, prisbelönad musiker och ledare av "Kör är Hälsa" i Fågelbergskyrkan, är vän och medarbetare till Nobels fredspristagare Denis Mukwege.

Edo Bumba som leder Kör är Hälsa tillsammans med Ida Andersson i Fågelbergskyrkan har jobbat nära Dr Denis Mukwege, som förra veckan blev tilldelad Nobels Fredspris.

Edo Bumba Bild: Pressfoto

Edo Bumba, som själv är född i Kongo, har skrivit sången till dokumentären "The man who mends women" som bl.a. sänts på SVT play.

Om någon skulle vilja prata lite mer med Edo om hans relation med Dr Mukwege, finns han på plats i Fågelbergskyrkan på onsdagar (em).

Ida Andersson

Musiker - Stensjön