Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöksadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livssyn och hälsa

Hur vi ser på livet har betydelse för vårt liv och hur vi upplever vår hälsa. Det gäller alla oberoende av om man har en religiös tro eller vilken tro man har. Välkommen till samtalsgrupp våren 2018.

Tanken med gruppen är att få dela tankar med andra om just livssyn. Vi tar hjälp av ett enkelt material. Vid varje träff tar man upp ett tema, t ex ”Hopp”, ”Meningsfullhet”, ”Harmoni och inre lugn”. Samtalsgruppen bygger på deltagarnas egna tankar men vill man sitta tyst och lyssna ibland så går det också bra.

Vem?
Inga särskilda förkunskaper behövs, men intresse för att vilja pröva tankar tillsammans med andra.

När?
Tisdag em 13.30-15. Start 30 jan eller när tillräckligt många anmält sig. Övriga planerade träffar: 13 feb, 27 feb, 13 mars, 27 mars, 10 april, 24 april, 8 maj.

Var?
Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3 B, Mölndal. Lokal meddelas senare.

Ledare: Birgitta Sundahl, diakon.

Information och anmälan:
Birgitta Sundahl, tel 0738-52 04 36. Ingen kursavgift. Enkelt fika till självkostnadspris om gruppen vill det. Max åtta deltagare. Sista anmälningsdag 24 jan.

Birgitta Sundahl

Diakon - Fässberg