Foto: Strömstad tidning

Konsert med Sofia Källgren

Fässbergs kyrka, söndag 23 okt kl 18.00, Konsert Sofia Källgren och kören Voice.

Sångerskan ”Näktergalen från Partille” Sofia Källgren tillsammans med Kören Voice.

Vid flygeln David Carbe. Kören Voice under ledning av George Keczan

Sofia Källgren som är född i Högsbo har bott en stor del av sitt liv i Partille. Hon har medverkat i otaliga kyrkokonserter, visfestivaler. Har också ”lånat ut” sin röst till flera animerade filmer. Den mesta är ändå den svenska versionen av Disneys klassiker ”Skönheten o odjuret”, där hennes röst är karaktären Belle. Pga flera konsertturnéer i Kina har Sofia rönt stor framgång och som för 5 år sedan resulterade i att hon blev Kinas turistambassadör i Sverige.

Reservation för ändringar.

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter, gudstjänster och konserter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Gaia

Konstverket Gaia av Luke Jerram kommer att finnas i Fässbergs kyrka 18 oktober-8 november. Under dessa 21 dagar kommer många olika evenemang att äga rum. Vi fyller på med mer info allt eftersom progammet blir klart eller ändras.