Foto: Carina Etander Rimborg

Fässbergs kyrka, lördag 22 okt kl 16.00, Konsert "Folkliga koraler från Gammelsvenskby i Ukraina till Seglora i Västergötland"

”Folkliga koraler från Gammalsvenskby i Ukraina till Seglora i Västergötland”

Ledare: Ingrid Brännström, lärare på Högskolan för scen och musik i Göteborg och med en bakgrund i bl a Amanda.
Riksspelmännen Jenny Gustavsson och Anders Ådin mfl
Seminarium med Carl Sjögren

Kyrkosångens Vänner har en dag i kyrkan med
Fässbergs vokalensemble, Karin Rosander och intresserade körsångare från Göteborgs stift under ledning av körledare Ingrid Brännström m fl (se nedan)

Grovskiss för dag: Drop-in kl 9:30, repetition kl 10:00- 12:00, efter lunch seminarium och vidare övning.

Konsert kl 16:00

Reservation för ändringar.

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter, gudstjänster och konserter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Gaia

Konstverket Gaia av Luke Jerram kommer att finnas i Fässbergs kyrka 18 oktober-8 november. Under dessa 21 dagar kommer många olika evenemang att äga rum. Vi fyller på med mer info allt eftersom progammet blir klart eller ändras.