Konsert: Dansbandsmässan "Människan och skapelsen"

Fässbergs kyrka, söndag 30 okt kl 18.00, Dansbandsmässan "Människan och skapelsen"

”Människan och Skapelsen”

En mässa med texter av Jan-Arvid Hellström och musik skriven av Bert Månsson (från Ingemar Nordströms dansband).

Texter som uttrycker vårt ansvar för vår Skapelse, om förtvivlan, meningslöshet men också glädje och förundran inför vår blå planet i Kosmos och viljan till förvandling

Medverkande:
Fässbergskören och Toltorpskören
Carina Göransson, Karin Rosander – körledare och solister
Elisabeth Engdahl, saxofon
George Keczán, piano
Magnus Sjöqvist, gitarr
Tom Frode Tveita, bas
Per Boqvist, trummor

Reservation för ändringar.

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter, gudstjänster och konserter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Gaia

Konstverket Gaia av Luke Jerram kommer att finnas i Fässbergs kyrka 18 oktober-8 november. Under dessa 21 dagar kommer många olika evenemang att äga rum. Vi fyller på med mer info allt eftersom progammet blir klart eller ändras.