Från Big Bang till 2022 Vår stund på jorden

Invigning: Från Big Bang till 2022

Fässbergs kyrka, tisdag 18 okt kl 18.30, Konsert "Från Big Bang till 2022". Medverkande: Biskop Susanne Rappmann, Stefan Edman, kören Voice och barnkören Stella Novis.

”Från Big Bang till 2022”

Vår stund på jorden

Mingel med invigningskonsert.

Författare Stefan Edman och kompositör Magnus Sjöqvist.
Biskop Susanne Rappmann medverkar.

Vi är en del av naturens väv, släkt med allt levande. Men vår hjärna gör oss också unika: vi kan skapa konst, litteratur och teknik.
Vi kan göra varandra mycket gott-men dessvärre också mycket ont.
Mässan skildrar dramat att vara människa, med både bibelns och naturvetenskapens ord.
Vetenskapen lär oss hur världen fungerar, kulturen och den goda andligheten för att de hjälper oss att mogna till empati och medmänsklighet.

Medverkande:

• Recitatör Stefan Edman
  • Biskop Susanne Rappmann
  • Hanna Esping Östlin, poet och fotograf
  • Kören Voice under ledning av George Keczán
  • Barnkören Stella Novis under ledning av Carina Göransson
  • Magnus Sjöqvist, gitarr,
  • Tom Frode Tveita, bas
  • Per Boqvist, trummor
  • Karin Rosander, dirigent

Reservation för ändringar.

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter, gudstjänster och konserter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Gaia

Konstverket Gaia av Luke Jerram kommer att finnas i Fässbergs kyrka 18 oktober-8 november. Under dessa 21 dagar kommer många olika evenemang att äga rum. Vi fyller på med mer info allt eftersom progammet blir klart eller ändras.