Foto: Emma Sundh

Föreläsning: Klimataktivisten Emma Sundh ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”

Fässbergs kyrka, onsdag 19 okt kl 19:15. Klimataktivisten Emma Sundh föreläser

Föreläsning Emma Sundh ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”

Klimataktivisten och influensern Emma Sundh (Instagram: @emmasundh) föreläser i Fässbergs kyrka om hur vi kan ställa om och göra skillnad för klimatet i vårt liv. Kostnadsfritt och utan anmälan.

Reservation för ändringar.

I Facebook-flödet här under kan du ta del av nyheter, gudstjänster och konserter i Fässbergs församling hemifrån. Du behöver inte logga in om du inte har eget konto.

Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt. Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå facebook-ikonen med ett f till höger i inlägget.

Gaia

Konstverket Gaia av Luke Jerram kommer att finnas i Fässbergs kyrka 18 oktober-8 november. Under dessa 21 dagar kommer många olika evenemang att äga rum. Vi fyller på med mer info allt eftersom progammet blir klart eller ändras.