Other languages with Google Translate

Elviskonsert med Fässbergskören

22 september sjunger Fässbergskören Elvis-gospel tillsammans med sångaren Kent Lundberg. Vill du vara med? Anmäl dig snarast!

Den 22 september 2019 ska Fässbergskören göra ett projekt med att sjunga Elvis-gospel tillsammans med sångaren Kent Lundberg, pianisten Lasse Magnell
och musiker.

Elvis Presley sjöng in ett åttiotal traditionella gospels och spirituals och många av hans inspelningar har blivit klassiker såsom till exempel ”Lead me, guide me”  ”How great thou art” ”Oh happy day” med flera.

Kent Lundberg och Lasse Magnell har samarbetat med körer över hela landet och har fyllt kyrkor och konserthus med fantastisk gospelmusik!

vill du vara med?

Konserten kommer att vara i Livereds kapell i Kållered 22 september 2019.
Vi kommer att börja öva på låtarna under maj månad och vi vill gärna bli fler i vår kör! De första övningarna inför konserten är den 9 maj, 16 maj och 23 maj.

Fässbergskören är Fässbergs kyrkas kyrkokör och består av cirka 40 medlemmar. Kören är kostnadsfri och övar på torsdagar kl 17.30-19.00 i Fässbergs församlingshem.

Kördag 24 augusti

Vi kommer också att ha en kördag i Apelgården i Kållered den 24 augusti kl 10-17. Om du vill vara med, så boka in denna lördag redan nu!

Karin Rosander

Musiker - Fässberg