Other languages with Google Translate

Elviskonsert med Fässbergskören

22 september sjunger Fässbergskören Elvis-gospel tillsammans med sångaren Kent Lundberg. Livereds kapell kl 18:00

Den 22 september 2019 ska Fässbergskören göra ett projekt med att sjunga Elvis-gospel tillsammans med sångaren Kent Lundberg, pianisten Lasse Magnell
och musiker.

Elvis Presley sjöng in ett åttiotal traditionella gospels och spirituals och många av hans inspelningar har blivit klassiker såsom till exempel ”Lead me, guide me”  ”How great thou art” ”Oh happy day” med flera.

Kent Lundberg och Lasse Magnell har samarbetat med körer över hela landet och har fyllt kyrkor och konserthus med fantastisk gospelmusik!

konsert 22 september kl 18

Konserten kommer att vara i Livereds kapell i Kållered 22 september 2019.

Fässbergskören och Projektkören

Fässbergskören är Fässbergs kyrkas kyrkokör och består av cirka 40 medlemmar. Kören är kostnadsfri och övar på torsdagar kl 17.30-19.00 i Fässbergs församlingshem.

ny chans i april 2020

Konserten kommer att framföras i Fässbergs kyrka den 12 april 2020. Håll utkik efter information!

Karin Rosander

Musiker - Fässberg