Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöksadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

"Att beröra, det är vad musik handlar om."

Efter 36 år i Stensjön brinner Birgitta Landgren fortfarande för musiken.

Advent kommer när vi behöver det. Ljus i mörkret, barn och trumpeter!

Kyrkor som fylls med sång och gemenskap över generationer. Musik är inte underhållning – det är något helt livsviktigt! Vi sjunger för Guds skull, musiken berättar om vem Gud är. Vi sjunger också för varandras och vår egen skull. Musiken förmedlar glädje, tröst och vila. Både kropp och själ mår bra av den.

I advent ska mina körer sjunga på julmarknad i Kvarnbyn och på Landvetter flygplats. Det är nåt alldeles extra att få möta resenärerna med julens sånger.

Om Birgitta Landgren

Är organist och leder sex körer i Stensjöns församling

Ålder: 59 år

Bor: Kikås, Mölndal

Familj: Maken Johannes, barnen Oskar, Anton, Linus, Elin samt katten Staccato. Farmor till Ingrid och Hanna.

Intressen: Familjen, krukväxter, laga mat och läsa.

Det här visste du inte om mig: Min kemilärare sa en gång
”det är slöseri med begåvning att du tänker ägna dig åt musik!”