Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Alpha – grundkurs i kristen tro

För dig som är nyfiken och vill utforska kristen tro lite närmare! Vi fikar tillsammans, lyssnar till ett kort föredrag och har gott om tid att samtala och ställa frågor. Start månd 24 sept kl 18-20.30 i Fågelbergskyrkan.

Alpha är en grundkurs i kristen tro. Kanske är du själv intresserad, eller vill bjuda in en vän eller granne?

Vi träffas måndagar kl 18-20.30 i Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9, Mölndal, med start 24 september.

Har du frågor eller vill anmäla dig, hör av dig till vår präst Joel Göranson.

Läs mer om Alpha

Vi behöver även frivilliga som kan hjälpa till med fika eller som samtalsledare.

Joel Göranson

Präst Stensjön - pastorsadjunkt