Något för barn och ungdom

Självklart finns det massor med saker som händer för barn och ungdomar. Övernattningar, cirkusskola, barnkörer och söndagsklubb.

INSTÄLLD! Eldshow, film och tacos

INSTÄLLD! (pga för få anmälda) När Fässbergs kyrka öppnar igen är barn och unga de som först får lov att återupptäcka den. Det blir en härlig fredagskväll med mat, lek, och film. Det blir också andakt med eldshow och jonglering och förstås möjlighet att kolla runt och upptäcka kyrkan.

Fredagen är för alla som går i 5:an och upp till cirka 20 år. Vi kör igång kl. 17.

Allt är gratis. Anmälan krävs.

Anmälan görs till Johanna Risenfors Lindmark (johanna.risenforslindmark@svenskakyrkan.se) eller Marie Frändfors (marie.frandfors@svenskakyrkan.se) senast fredagen den 13 mars.

Uppge då barnets/ungdomens namn, personnummer, kontaktuppgifter till vårdnadshavare samt ev. specialkost.

Missa inte heller att församlingens söndagsklubb startar upp i samband med söndagens gudstjänst kl. 11.00 i Fässbergs kyrka.

Upptäcksfärd i kyrkan 21 mars

På lördagen från kl. 10.00 är barn från 6 år och uppåt också välkomna. Då blir det också lek, pyssel och möjlighet att upptäcka kyrkans rum och vrår. Vi avslutar lördagen med att äta pizza till lunch.

Allt är gratis. Anmälan krävs.

Anmälan görs till

Marie Frändfors (marie.frandfors@svenskakyrkan.se)

senast fredagen den 13 mars.

Söndagsklubben

Söndagsklubben nylanseras för barn från 4 år och uppåt och vid tre tillfällen under terminen träffas Söndagsklubben (den 22/3, 12/4, 17/5). Söndagsklubben håller till i kyrkans nya fina lokaler i kyrkorummet.

För frågor kring Söndagsklubben, kontakta Jill Olandersson: jill.olandersson@svenskakyrkan.se

INSTÄLLD! Cirkus Unik 29 mars

Söndag 29 mars sjunger barnkörerna i gudstjänsten kl 11. Efter gudstjänsten blir det korv med bröd och fika uppe i kyrkan.

INSTÄLLT:

Sedan går de barn som vill och har anmält sig ner till församlingshemmet för att prova på cirkus!

Kl 13.00-14.30 kan du som är 5-12 år få vara med och prova-på cirkus, med Cirkus Unik, i församlingshemmet. Anmälan krävs till cirkusen.

Mer information ges av Carina Göransson, carina.goransson@svenskakyrkan.se, 0738-520434.

Anmäl dig via länken här

Förskolornas kyrkovandring i Fässbergs kyrka 29/5

Vi välkomnar förskolor i Fässbergs församling till en spännande kyrkovandring i nyrenoverade Fässbergs kyrka.

En inbjudan med bokningsbara tider och mer info skickas ut skiftet april/maj. Anmälan och frågor görs till; Jill.olandersson@svenskakyrkan.se