Fässbergs församlingshem stora salen
Foto: Paula Jessen Andrée

Mötas & Umgås

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och fika eller äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

nyheter

Någon häller upp kaffe från en blommig termos till någon som håller fram sin kopp.

Stensjöträffen & Fågelbergsträffen sommaren 2022

Stensjöträffen ses onsdagar kl 12-13. Fågelbergsträffen ses torsdagar kl 12-13. Se kalendern för eventuella ändringar.

Stensjöträffen hösten 2022

Nu är det snart dags för Stensjöträffen hösten 2022!

Fågelbergsträffen hösten 2022

Nu är det snart dags för Fågelbergsträffen hösten 2022!

Öppen kyrka Fässbergs kyrka

Bokbord, ljuständning, samtal och fika! Välkommen till Fässbergs kyrka mån-fre kl 11-13.

Unga vuxna

Är du mellan 18 och 30 år och längtar efter en kristen gemenskap med andra unga vuxna?

Torsdagscafé i Fässberg

Framför allt för dig som är 70+. Fässbergs församlingshem. Torsdagar kl 10-12. Anmälan krävs.

Stensjöträffen

Gemenskapsträff med program, andakt och lunch. Onsdagar kl 12-14 i Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18.

Sopplunch, Kållereds församling

Matildasalen, Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 12.00-13.30.

Kvinnocafé i Fässbergs kyrka

Måndagar kl 13:00-15:00

Fågelbergsträffen

Andakt och smörgåslunch, torsdagar kl 12 i Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9.