Foto: Paula Jessen Andrée

Hägnet - Fässbergs församlingshem

På entréplanet i Fässbergs församlingshem ligger lokalen "Hägnet". Lokalerna innehåller fikarum med plats för 32 personer, en köksdel och en hall, belägna på entréplanet på Fässbergs församlingshem. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal

Här träffas ungdomsgrupperna och lokalen används också  för andra samlingar, till exempel dopkalas och samtalsgrupper av olika slag.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.

Kyrkor och lokaler

Hos Svenska kyrkan Mölndal finns många olika kyrkor. Från Mölndals äldsta byggnad i form av Kållereds kyrka till kyrkor byggda på 1900-talet.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.