Other languages with Google Translate

Lilla liten. Babyrytmik 0-9 mån

Rytmikkurs för dig och ditt barn (0-9 månader vid kursstart) i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Varannan torsdag kl 10:00-11:30. Anmälan.

”Lilla Liten” – babyrytmik

Välkommen till "Lilla Liten", en rytmikkurs för dig och ditt barn som är 0-9 månader, vid kursstart. Vi sjunger och rör oss till musik i 40 minuter. Ditt barn stärks i kroppen och ni får en mysig stund tillsammans. Varje gång avslutas med fika.

Vi träffas varannan torsdag kl. 10-11.30 med start 17 januari och åtta gånger totalt.

Du anmäler dig till Ammi Jonsson ammi.jonsson@svenskakyrkan.se eller telefon 0738- 520 374 senast den 14 januari.

Kostnad 200:- och då ingår fika och material. Max 10 stycken.

Vi ses i vårt församlingshem i Kållered.

Ammi Jonsson

Pedagog - Kållered