Lägerkonfirmation 2021-2022, Stensjön

Fyra helgläger samt ett par enstaka träffar utöver dessa. Konfirmation torsdag 26 maj 2022 (Kristi Himmelsfärds dag) Stensjökyrkan.

Lägerkonfirmation

STENSJÖNS FÖRSAMLING

Tycker du om att hänga med andra? Gillar du att prata till sent på kvällen? Funderar du på vad som är meningen med livet? Detta är gruppen för dig! Under fyra lägerhelger är vi på en lägergård ungefär en timmes bussresa från Mölndal och njuter av go’ gemenskap, roliga aktiviteter, undervisning, god mat och fina samtal. Det kommer att finnas utrymme för dina frågor och tankar, aktiviteter för dina armar och ben samt kreativitet och allmänt skön lägerstämning.

TRÄFFAS: Fyra helgläger samt ett par enstaka träffar utöver dessa.

VAR: Vi reser till Åh stiftsgård (Ljungskile) samt Helsjöns folkhögskola (Horred).

LÄGERDATUM: 3-5 september 2021, 19-21 november 2021, 4-6 februari 2022, 29 april-1 maj 2022.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Torsdag 26 maj (Kristi Himmelsfärds dag), Stensjökyrkan.

VID FRÅGOR: Kontakta Joel Göranson, joel.goranson@svenskakyrkan.se, 0738-520 377.

Folder (PFD)>>

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Joel Göranson

Präst Stensjön , Präst