Other languages with Google Translate

Lägerkonfirmation, Stensjön

Enstaka träffar i Stensjökyrkan utöver lägren på Åh Stiftsgård. Läger: 6-8 sept, 29 nov - 1 dec, samt två lägertillfällen på våren. Konfirmation Lördag 9 maj 2020, Stensjökyrkan.

Lägerkonfirmation, Stensjöns församling

Tycker du om att hänga med andra? Gillar du att prata till sent på kvällen? Funderar du på vad som är meningen med livet? Detta är gruppen för dig! Under fyra läger är vi på Åh Stiftsgård och njuter av go gemenskap, roliga kvällar och undervisning. Här finns plats för både frågor, tankar, känslor, kreativitet, armar och ben, och olika sinnen!

TRÄFFAS: Endast enstaka träffar utöver lägren.

VAR: Vi reser till Åh stiftsgård, vackert belägen vid havet nära Ljungskile.

LÄGERDATUM: 6-8 sept, 29 nov - 1 dec, samt två lägertillfällen på våren.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 9 maj, Stensjökyrkan.

VID FRÅGOR: Kontakta Solveig Fylling Nygaard

Folder (PFD)>>

Anmäl dig senast den 10 juni. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp).

Solveig Nygaard

Pedagog - Stensjön, Teolog - Stensjön