Other languages with Google Translate

Förälder mitt i livet hösten 2019

Här kan du anmäla dig.

Våra konfirmander befinner sig i brytningstiden mellan att vara barn och vuxen. Du som förälder är ovärderlig, fast kanske på ett annat sätt än när ditt barn var litet. Vi inbjuder dig till en grupp som träffas fyra tisdagskvällar och en onsdag då vi äter en bit mat tillsamman, lyssnar till en föreläsning och samtalar om tonåringar, vad konfirmanderna får möta under sin konfirmationstid och om livet som förälder. Under hösten får vi också möjlighet att ses en helg då vi drar oss undan för ett dygn på Lilleskog, en kursgård i vacker miljö strax utanför Alingsås.

• 24 september: Uppstart. Karin Piläng, diakon och Hanna Bothén, pedagog.
  • 8 oktober: Hur märker jag att min tonåring mår dåligt, och hur kan jag stötta? Irja Forsman.
  • 18-19 oktober: Fördjupning på Lilleskog. Gud och människan. Vi får reflektera över det våra ungdomar möter under konfirmandtiden.
  • 23 oktober (onsdag): Hur stöttar jag min tonåring i klivet ut i livet? Mia Börjesson, socionom och författare.
  • 5 november: Föräldrarelationen. Hur kan vi ta hand om varandra och leva lyckliga mitt i allt? Micke Gunnaro.
  • 19 november: Avslut. Karin Piläng och Hanna Bothén

Alla träffar (förutom lägret) är kl. 17:30-20.00 i Fässbergs Mariagård, Prästgårdsgatan 26, Mölndal.

Kursavgift:

400 kr, inklusive övernattning (kontakta oss om avgiften är ett problem) och 40 kr per tillfälle för mat.

Anmälan görs enklast via formuläret nedan.

Det går även att anmäla sig via e-post till Hanna Bothén: hanna.bothen@svenskakyrkan.se

Skriv ”Förälder mitt i livet” i ämnesraden. Anmäl dig så snart som möjligt, anmälda före midsommar garanteras plats. Välkommen!

Här kan du ladda ner foldern (pdf)>>

Anmälan till kursen "Förälder mitt i livet" hösten 2019. (Gör en anmälan per person om ni är flera som deltar från familjen).

Det är OK att jag finns med på foton som kan publiceras av Svenska kyrkans Mölndal i tryckt material eller via sociala medier.

För att kunna genomföra och administrera ”Förälder mitt i livet 2019” kommer vi att behandla dina personuppgifter i våra system. Läs mer på www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering