Other languages with Google Translate

Kultur & Undervisning

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Bibelgruppen

Fässbergs församlingshem, varannan måndag, vi samtalar och får ta del av föreläsares tankar under hösten. Samtal/föreläsning kl 18.45-20. Fika serveras från kl 18. Ledare: Linnea Norberg.

Studiegrupp

Fässbergs församlingshem, tisdagar en gång i månaden kl 13.30-15. Se kalendern. Ledare: Klas Hermansson. Kontakt Birgitta Sundahl

Tisdagskvällar

Stensjökyrkan tisdagar  kl 18.30-20.30, kontakt Stefan Risenfors. Kan vara Temakvällar eller Samtalskvällar i Stensjökyrkan.

Lunchmusik

Fässbergs församlingshem, onsdagar kl 12,  kontakt Karin Rosander

Hälso- och kulturträff/sopplunch

Apelgårdens kyrka, i samarbete med SPF, info Christine Arendt

Trivselträffar

Kållereds församlingshem, en tisdag i månaden kl 13, kontakt Christine Ahrendt

Gränsland

Krokslättskyrkan, Gränsland är en prisbelönt utställning med scener ur Gamla och Nya testamentet, kontakt Lena Forsberg, läs mer om Gränsland här.

Christine Ahrendt

Diakon - Kållered