Kropp & Själ

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan Mölndal finner du vägar för både kropp och själ.

Aktuellt just nu

En man ligger och vilar på en klippa vid vattnet med hatten för ansiktet.

Avslappning, rörelse och gemenskap

Mjuka rörelser till musik, avslappning/vila och gemenskap. Fässbergs församlingshem måndagar kl 14.

Ett pärlarmband med pärlor i olika färger och former ligger på en grön växt i solen.

Frälsarkransvandring

På vandring med livets pärlor – Frälsarkransen . Meditativ promenad runt Fässbergs kyrka i Mölndal.

Kristen djupmeditation

Fässbergs kyrka, måndagar kl 09.00-09.30.

Kör är Hälsa

Fågelbergskyrkan. Onsdagar kl 14:30-16:00.

Må bra-kören!

Det här är kören för dig som tycker om att sjunga, våga lite mer och ha roligt. Vi träffas varje onsdag 17-18.15 i Toltorpskyrkan.

Solen lyser igenom ett buskage.

Retreat och pilgrim hos Svenska kyrkan Mölndal

En retreat är en tid för stillhet och andrum. Du behöver inte ha varit på ett retreat tidigare för att kunna delta. Alla är välkomna. Nedan finner du alla kommande retreats hos Svenska kyrkan Mölndal (Fässberg, Kållered, Stensjön). Att pilgrimsvandra en kort eller längre sträcka är också en sorts retreat. Nedan hittar du alla tillfällen till pilgrimsvandringar hos Svenska kyrkan Mölndal.

Toltorpskören

Detta är kören för dig som vill ha lite mera utmaning än en "Alla kan sjunga"-kör. Vi träffas varje onsdag 18.30-20.00 i Toltorpskyrkan.

Torsdagscafé i Fässberg

Framför allt för dig som är 70+. Fässbergs församlingshem. Torsdagar kl 10-12. Anmälan krävs.

Två kvinnor och en man sitter på små bönepallar med knäppta händer och slutna ögon.

Tyst inre bön - meditation

Sitt dig till stillhet i en enkel meditation. Fässbergs kyrka, onsdagar kl 19:15-20:00

Öppen kyrka Fässbergs kyrka

Bokbord, ljuständning, samtal och fika! Välkommen till Fässbergs kyrka mån-fre kl 11-13.