Konfa Active 2021-2022, Stensjön

En torsdag i månaden kl. 16:30-21:00. Konfirmation 18 juni 2022 i Stensjökyrkan.

KONFA ACTIVE

STENSJÖNS FÖRSAMLING (Fågelbergskyrkan)

Klättring, beachvolley, vandring, bowling, äventyrsbana m.m. Under året kommer vi att prova på en hel del roliga aktiviteter tillsammans. Du behöver varken vara idrottsstjärna eller särskilt våghalsig för att haka på här. Det räcker gott att du gillar gemenskap och lekar samt är nyfiken på nya utmaningar. Vid varje tillfälle som vi träffas kommer vi dels att göra en aktivitet tillsammans och dels att ha ett undervisningspass. Det senare knyter på ett eller annat sätt an till aktiviteten.

TRÄFFAS: En torsdag i månaden kl. 16:30-21:00.

VAR: Olika från gång till gång beroende på aktivitet.

LÄGERDATUM: 3-5 september 2021 (Åh, Ljungskile), 10-12 juni, 15-17 juni 2022 (Stensjön).

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 18 juni 2022, Stensjökyrkan.

VID FRÅGOR: Kontakta Joel Göranson, joel.goranson@svenskakyrkan.se, 0738-520 377.

Folder (PFD)>>

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Joel Göranson

Präst Stensjön , Präst