Other languages with Google Translate

Klubb Max

En klubb där vi är modiga tillsammans! För dig som är 10-12 år. Onsdagar kl 15-18, Apelgårdens kyrka.

Vill och vågar du prova på att göra saker du kanske inte skulle gjort på egen hand…

Då är ”Klubb Max” det rätta för dig. Kom och var modig – för modig är du när du gör saker som du kanske är lite osäker på att göra. Du gör det inte ensam – vi gör det tillsammans för ensam är inte stark!

Det är drop-in från 15.00 med mellis och vill ni att vi hämtar på Brattåsskolan – tala om det vid anmälan.

När alla är mätta är dags för de som är med i kören att sjunga tillsammans med Apeldaxarna. Maxarna börjar med den aktivitet som är temat för just denna träff. Det kan vara allt från att vara ute till att sätta igång med ett projekt.

Alla är med på samlingen där vi utgår från Frälsarkransen (se nedan) och berättelser om människor ur Bibeln och andra böcker. Vi funderar tillsammans och avslutar med en andakt.

Från kl. 17.00 fortsätter vi med aktiviteter när Klubb Apeldax gått hem.

Vi träffas onsdagar kl. 15.00-18.00.

Vi har plats för 16 stycken, så anmäl er snarast!

En gång i månaden medverkar vi i gudstjänsten och då visar vi vad vi gjort.

Vi är tre ledare: Ammi Jonsson, Mattias Henningsson och Stoyan Iliev.

Anmälan och frågor till:

Ammi Jonsson