Barngrupp vid bord målar
Foto: Ammi Jonsson

Klubb Apeldax

För dig i årskurs F-2. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

I ”Klubb Apeldax” vill vi tillsammans hjälpa varandra att bli en bra kompis och få nya kompisar. Hos oss är ensam är inte stark.

Vi hämtar på fritids och när vi kommer till kyrkan äter vi mellis. När vi är mätta är det dags att sjunga tillsammans i vår kör. Det som är bra med att sjunga i kör är att du lär dig att göra din röst hörd, lär dig att lyssna och röra dig till musik.

Varje gång har vi en samling där vi får lyssna till berättelser om människor ur Bibeln och andra böcker. Vi funderar tillsammans vad vi kan lära oss av dem och vi avslutar med en andakt.

Efter samlingen gör vi allt från att vara ute till att pyssla, leka mm.

Anmäl dig till Ammi Jonsson.

Glada barn sitter på mur

Skolbarn åk F-3

Svenska kyrkan Mölndal har flera grupper i Fässberg, Kållered och Stensjön för barn i årskurs F-3. Vi leker, sjunger, fikar och tar del av Bibelns berättelser!

Barnkörer

Svenska kyrkan Mölndal har barnkörer runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.