Foto: Carina Etander Rimborg

Karamellerna Barnkör (åk 3-åk 6)

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 15:20-16:00. Barnkörscafét är öppet från 14.30-16.30.

Karamellerna -  (åk 3-åk 6)

Vi övar tisdagar 15.20 –16.00 på Mariagården i Pedagogen Park (Prästgårdsgatan 26) i Mölndal.

Vi har ett barnkörscafé som är öppet från 14.30-16.30, där det går att få en smörgås, frukt/grönsak innan övningen.

Att sjunga i kör ger glädje & gemenskap och forskning visar att musik är bra för hjärnan vid inlärning bl a.

I kören lär man sig många nya sånger, träffar nya vänner och tränar på att uppträda för publik.

Anmälan. Ingen kostnad.

Anmälan till barnkör i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnkör.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Carina Göransson