Foto: Carina Etander Rimborg

Kållereds församlingshem, Matildasalen

Kållereds församlingshem, Matildasalen, ligger på torget mitt i centrum, nära tåg- och busstation. Här samlas vi för babyrytmik, soppluncher och trivselträffar. I lokalen får ca 40 personer plats. Adress: Hagabäcksleden 9

Här samlas vi för babyrytmik, soppluncher och trivselträffar.  I lokalen får ca 40 personer plats. Lokalen hyrs inte ut för externt bruk.

Välkommen till veckomässa!

En stunds återhämtning och stillhet i vardagen. Veckomässa firas varje onsdag kl 18.30 i Stensjökyrkan och i Fässbergs kyrka, samt varannan torsdag kl 18.00 i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vissa söndagar firas även Taize-mässa och Ökenmässa. Se kalendern för aktuell info.

Någon slevar upp soppa från en stor kastrull.

Torsdagssoppa i Kållered

Varm soppa på torsdagar kl 12:00-14:00 Efter att ha ätit en god soppa får vi ta del av olika program varje vecka. Välkommen i vår gemenskap! Soppa, tillbehör och kaffe = 30 kronor. Hämtning av soppa = 20 kronor.

Sopplunch, Kållereds församling

Matildasalen, Kållereds församlingshem. Torsdagar kl 12.00-13.30.

Närbild på en palett med vattenfärger.

Skaparglädje i Matildasalen

Varannan onsdag 18-20. En öppen grupp för vuxna med skapande verksamhet. Matildasalen, Kållereds församlingshem, Hagabäckleden 9, Kållered.

Koret i Kållereds kyrka. Predikstol till vänster. Ljusbärare till höger. Där hänger också ett votivskepp från taket.

Gudstjänster i Kållered

Under terminerna firas gudstjänster i Apelgårdens kyrka och veckomässor i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vid storhelger och sommartid firas gudstjänster i Kållereds kyrka. Varmt välkommen.

Kyrkor och lokaler

Hos Svenska kyrkan Mölndal finns många olika kyrkor. Från Mölndals äldsta byggnad i form av Kållereds kyrka till kyrkor byggda på 1900-talet.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.

Appar

Här kan du läsa om några av Svenska kyrkans appar. Kyrkguiden som hjälper dig hitta kyrkor och evenemang, Kyrkan – en interaktiv app för barn i förskoleåldern och utlandskyrkans app.