Intro - Introduktionskurs i kristen tro

Hör av dig om du är intresserad av att gå en kurs. Vi startar en kurs när vi fått en tillräckligt stor grupp.

VILL DU VETA MER OM KRISTEN TRO?

Intro är precis vad det låter som - en första introduktion i kristen tro. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå den här kursen. Det räcker gott att du är nyfiken och har frågor och funderingar kring livet som de flesta andra. Under kursens sju träffar kommer vi att prata om vem Gud är enligt Bibeln och kristen tro, vi kommer att samtala om bön och titta lite närmare på Jesu liv och hans undervisning. Vid varje tillfälle hålls ett kortare undervisningspass. Detta följs av samtal i grupp där dina egna frågor ges utrymme. Te och kvällsmacka inleder varje träff till en kostnad av 25 kr/gång (delar av detta går till hjälporganisationen ”barn i nöd”).

NÄR?

Vi träffas varannan vecka i Fågelbergskyrkan kl. 18-20. (Veckodag bestämmer vi när kursen kommer igång.

Kursen är gratis, men fikat kostar 25 kr/gång.

Ansvariga är tre teologer: Joel Göranson, Solveig Fylling Nygaard och Kristin Watrous.

Anmälan:

För anmälan eller frågor, kontakta Joel Göranson.

Ladda ner pdf-folder>>

För att kunna genomföra och administrera din tid som deltagare kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering