Intro - Introduktionskurs i kristen tro

Start 9 september. Fågelbergskyrkan. Varannan onsdag 18:00-20:00

VILL DU VETA MER OM KRISTEN TRO?

Intro är precis vad det låter som - en första introduktion i kristen tro. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå den här kursen. Det räcker gott att du är nyfiken och har frågor och funderingar kring livet som de flesta andra. Under kursens sju träffar kommer vi att prata om vem Gud är enligt Bibeln och kristen tro, vi kommer att samtala om bön och titta lite närmare på Jesu liv och hans undervisning. Vid varje tillfälle hålls ett kortare undervisningspass. Detta följs av samtal i grupp där dina egna frågor ges utrymme. Te och kvällsmacka inleder varje träff till en kostnad av 25 kr/gång (delar av detta går till hjälporganisationen ”barn i nöd”).

NÄR?

Diakonalt arbete. Födelsedagslunch för 75-åringar under 2019. Danmark-Funbo församling.
Bild: Magnus Aronson /Ikon

Vi träffas onsdagar varannan vecka i Fågelbergskyrkan med start den 9 september kl. 18-20. Kom själv eller ta med dig en vän/granne. Kursen är gratis, men fikat kostar 25 kr/gång.

Ansvariga är tre teologer: Joel Göranson, Solveig Fylling Nygaard och Kristin Watrous.

Anmälan:

För anmälan eller frågor, kontakta Joel Göranson.

Ladda ner pdf-folder>>

För att kunna genomföra och administrera din tid som deltagare kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Joel Göranson

Präst Stensjön , Präst