Other languages with Google Translate

Idrekonfa, Fässberg

I snitt en lördag i månaden (några söndagar). Fässbergs församlingshem. Konfirmation 6 juni 2020 Fässbergs kyrka.

Om du älskar att glida ner för skidbackarna eller är sugen på att lära dig, så kan du förgylla konfirmationstiden med härliga januaridagar i Idre. Här finns möjlighet att prova på fler aktiviteter än skidåkning. Häng med så får du se!

TRÄFFAS: I snitt en lördag i månaden (även vissa söndagar).

VAR: Fässbergs församlingshem (Terrakottagatan 3b, Mölndal).

LÄGERDATUM: 2-6 januari 2020.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 6 juni 2020, Fässbergs kyrka.

VID FRÅGOR: Kontakta Hanna Bothén,
hanna.bothen@svenskakyrkan.se, 0738-520 465.

FOLDER (PDF)>>

Anmäl dig senast den 10 juni. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp).

Hanna Bothén

Pedagog - Fässberg