Other languages with Google Translate

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

Tillsammans har vi möjlighet att agera. Att modigt och närvarande finnas där för andra och varandra. Vi har bland annat ideella grupper i Fässberg och Stensjön samt ett stort arbete för flyktingar i Kållered. Vi har gudstjänstgrupper, gudstjänstvärdar och öppenkyrka-grupp, cafégrupper, diakoni- och missionsgrupper, trädgårdsgrupper, kyrkskjutsgrupper, söndagsskoleledare mm. Vill du vara med och bidra? Hör av dig till oss!

Vill du vara med och göra världen lite bättre? Vill du hitta vänner för livet? Vill du ha ett uppdrag i kyrkan?

Ung ideell i Fässbergs församling

Varje måndag klockan 18.00-20.00 får Sagåsens flyktingboende besök av representanter från Svenska kyrkan, Röda Korset, Caritas och Amnesty med flera. Vill du vara med?

Medmänniska sökes

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

När du arbetar för kyrkan sår du ständigt nya frön av hopp och framtidstro. Vill du vara med och se fröna växa? Då är du kanske redo att ta plats i vårt arbetslag som ideell.

Ta plats i Fässbergs församling som ideell

Hopp för barn i Etiopien är en svensk stödorganisation till WSG/HCE - etiopiska organisationer som arbetar för att förbättra livsvillkoren för gatubarn, slavarbetande barn och fattiga i Addis Abeba och på den etiopiska landsbygden.

HBE Hopp för barn i Etiopien

Vill du göra en insats för nyanlända på Sagåsen?

Engagera dig för flyktingar

Vill du göra en insats för nyanlända på Sagåsen? I Migrationsverkets lokaler i Kållered finns både transitboende och förvar. Här finns vi som kyrka på plats för att ge människor ett ljus i en väntan som ibland kan bli både lång och svår.

Lär känna en ung människa med drömmar om framtiden, saknad efter familj och nyfikenhet på livet! Räddningsmissionen och Mölndals stad har en fadderverksamhet tillsammans med Svenska kyrkan.

Bli fadder

Flykting- och integrationsarbete Kållered

Jetmir Salihi

Mer om Jetmir Salihi

Klädutdelning Sagåsen

Ideellt arbete Fässberg

Linnéa Norberg

Präst - Fässberg

Ideellt arbete Kållered

Håkan Berndtsson

Präst - Församlingsherde Kållered

Ideellt arbete Stensjön

Stefan Risenfors

Präst - Församlingsherde Stensjön

Ge en gåva

Via Svenska kyrkan Mölndals plusgiro 71 30 01-6 kan du alltid ge en gåva. Ange vilken kampanj eller verksamhet din betalning avser.