Foto: nikita-kachanovsky

Paris-konfirmander, Kållered

Torsdagar varannan vecka kl 17:00-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 23 maj 2021.

Paris-konfirmander

KÅLLEREDS FÖRSAMLING

I mer än åttahundra år har gudstjänst firats i Kållereds kyrka. Kyrkan fanns långt innan Kållered fick sitt namn och IKEA satte upp sin första skylt. Tiderna förändras. I den verklighet vi lever och befinner oss i är det inte konstigt att vi ställer oss frågor som gäller allt mellan himmel och jord. Du kanske undrar varför motsatser finns så som gott och ont, glädje och sorg, liv och död, kärlek och hat. Du kanske undrar vem Jesus är och vad han gör?

Den här konfirmandgruppen erbjuder regelbundna träffar men vi även övernattningar, till exempel en helg i klostermiljö då vi flätar samman gruppen och pratar till långt in på natten.

TRÄFFAS: Varannan torsdag, kl. 17:00-19:00. Uppstart 3 september.

VAR: Apelgårdens kyrka (Knäckepilsvägen 32, Kållered).

LÄGERDATUM: Upptaktsläger i Apelgårdens kyrka 26-27 sept, Hösthelg på kursgård 20-22 nov, Vårhelg i Vadstena klostermiljö 23-25 april.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 23 maj 2021, Apelgårdens kyrka.

VID FRÅGOR: Kontakta Åsa Regnell Hornbrink, asa.regnellhornbrink@svenskakyrkan.se, 0738-520 375.

Folder(PDF)>>

Åsa Regnell Hornbrink