Paris-konfirmander, Kållered

Torsdagar varannan vecka kl 17:00-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 23 maj 2021.

Paris-konfirmander

KÅLLEREDS FÖRSAMLING

I mer än åttahundra år har gudstjänst firats i Kållereds kyrka. Kyrkan fanns långt innan Kållered fick sitt namn och IKEA satte upp sin första skylt. Tiderna förändras. I den verklighet vi lever och befinner oss i är det inte konstigt att vi ställer oss frågor som gäller allt mellan himmel och jord. Du kanske undrar varför motsatser finns så som gott och ont, glädje och sorg, liv och död, kärlek och hat. Du kanske undrar vem Jesus är och vad han gör?

Den här konfirmandgruppen erbjuder regelbundna träffar men vi även övernattningar, till exempel en helg i klostermiljö då vi flätar samman gruppen och pratar till långt in på natten.

TRÄFFAS: Varannan torsdag, kl. 17:00-19:00. Uppstart 3 september.

VAR: Apelgårdens kyrka (Knäckepilsvägen 32, Kållered).

LÄGERDATUM: Upptaktsläger i Apelgårdens kyrka 26-27 sept, Hösthelg på kursgård 20-22 nov, Vårhelg i Vadstena klostermiljö 23-25 april.

KOSTNAD: Gratis.

KONFIRMATION: Lördag 23 maj 2021, Apelgårdens kyrka.

VID FRÅGOR: Kontakta Åsa Regnell Hornbrink, asa.regnellhornbrink@svenskakyrkan.se, 0738-520 375.

Folder(PDF)>>

Anmäl dig snarast. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp). För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som konfirmand kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Åsa Regnell Hornbrink

Pedagog - Kållered