Other languages with Google Translate

Församlingspedagog, Stensjöns församling

Vi söker dig som brinner för ungdomar och som längtar efter att få se dem växa i tron på Jesus. Vi ser helst att du är utbildad församlingspedagog eller har liknande utbildning. Tjänsten är en heltid. Ansökan och intervjuer sker löpande.

Vi söker dig som brinner för ungdomar och som längtar efter att få se dem växa i tron på Jesus. Vi ser helst att du är utbildad församlingspedagog eller har liknande utbildning. Har du erfarenhet av ungdomsarbete sedan tidigare är detta meriterande. Körkort är också ett plus. ​

I arbetet behöver du vara flexibel och i perioder orka med en stor arbetsbelastning.

Den här tjänsten är intressant för dig som vill arbeta med ungdomar både i grupper, öppen verksamhet och konfirmander.

Övriga upplysningar

Stensjöns församling omfattar 10 anställda och är en del av Svenska kyrkan Mölndal.

Du behöver ha körkort.

Praktisk information

Vi hanterar ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Ansökan skickas till Svenska kyrkan Mölndal. Märk ansökan ”Församlingspedagog Stensjön”

molndals.pastorat@svenskakyrkan.se