Elisabeht Engdahl, Karin Rosander, Lo Bringeland, Carina Göransson i Fässbergs kyrka
Foto: Carina Etander Rimborg

Fässbergs musikquiz

Två gånger i veckan presenteras här ett litet musikquiz från Fässbergs musiker. Den kommer att sändas onsdagar och lördagar från och med onsdagen 27 januari till och med lördagen den 20 februari. Från kl 12, men du kan självklart titta när du vill eftersom filmerna ligger kvar.

Två gånger i veckan presenteras ett litet musikquiz från Fässbergs musiker. Mellan onsdagen 27 januari till och med lördagen den 20 februari. Från kl 12, men du kan självklart titta när du vill eftersom filmerna ligger kvar.

Quiz nr 8, 20 februari

Quiz nr 7, 17 februari

Quiz nr 6, 13 februari

Quiz nr 5, 10 februari

Quiz nr 4, 6 februari

Quiz nr 3 3 februari

Quiz nr 2 30 januari

Quiz nr 1 27 januari

Fässbergs musikquiz

I väntan på att lunchmusiken ska börja, så vill vi presentera en spännande musiklek – ett quiz med musikfrågor två gånger i veckan.

Varje avsnitt innehåller musik i form av sång, orgel, saxofon, dragspel och trummor i en härlig blandning. Musiken tar oss hit och dit i världen och kastar oss mellan olika genrer!

Vi varvar musiken med frågor, som du kan svara på själv eller tävla med familjemedlemmar eller vänner.

Elisabeth Engdahl, Karin Rosander, Lo Bringeland, Carina Göransson i Fässbergs kyrka.
Foto: Carina Etander Rimborg

Vill du veta svaren får du hänga med oss i nästa avsnitt.

Quizen kommer att sändas onsdagar och lördagar kl 12 från och med  onsdagen 27 januari till och med lördagen den 20 februari. Du kan självklart titta när du vill eftersom filmerna ligger kvar.

Vässa pennorna och ta fram ett vanligt papper och var med oss på vår musikaliska resa!

Ingen vinner, ingen förlorar - men alla har kul!

Vi kommer att sända på facebook och webbsidan. www.svenskakyrkan.se/molndal/musik

Om du har frågor, kontakta organist Karin Rosander

I Facebook-flödet nedan du kan hitta och delta i quizen, gudstjänster och ta del av nyheter hemifrån.

Du behöver inte logga in. Använd pilarna eller scrolla i den grå listen till höger i Facebook-rutan här nedanför så hittar du rätt.

Du kan förstora Facebook-fönstret genom att klicka på den blå ikonen med ett f till höger i inlägget.

Karin Rosander

Musiker - Fässberg