Foto: Linda Mickelsson/Ikon

Dans i närvaro och bön

Kyrkans tro är att människan är kropp, själ och ande. Ingen del är viktigare än den andra, och i dansen får hela människan plats. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans. Rörelserna är inte till för uppvisning, utan närvaro, lyssnande och lekfullhet.

Dans i närvaro och bön

Kyrkans tro är att människan är kropp, själ och ande. Ingen del är viktigare än den andra, och i dansen får hela människan plats. Under träffarna dansar vi oss in i lyssnande och uppmärksamhet på oss själva och Guds röst.

Den fysiska distansen kommer att bibehållas under hela träffen.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans. Rörelserna är inte till för uppvisning, utan närvaro, lyssnande och lekfullhet. Dansträffarna kommer att avslutas med ett enkelt fika, för den som så önskar.

Ansvariga:

• Lotta Jansson Regnell i Fässbergs församling
  • P-O Dalnäs, koreograf och dans- och rörelseledare

Anmälan (nedan) och frågor ställs till Linda Knutsson (se nedan).

FÖR VILKA?

Alla som vill bli mer närvarande i sig själva och närma sig Gud genom bön i rörelse. Oavsett ålder, kön eller kroppsfunktionalitet.

NÄR?

Varannan tisdag (jämna veckor) under hela höstterminen, med start som tidigast den 15 september (gruppen behöver ha minst 10 anmälda innan start sker) kl. 18.00- ca. 20.30.

VAR?

Stora Salen i Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3 B. Närmaste hållplats är Fässbergsskolan eller Storgatan. Parkeringsplatser finns bredvid församlingshemmet.

KOSTNAD:

Dansen är gratis. Om du önskar fika kostar det 20 kr/träff. Swish eller kontanter går bra.

ANMÄLAN:

Anmäl senast den 8 september (men även efter kan det finnas plats). Maxantalet är 15 personer och boende i Mölndal har företräde. I annat fall gäller principen ”först till kvarn”.

Anmälan till Dans i närvaro och bön. Max antal 15 personer. Du får meddelande om du kommit med av Linda Knutsson.

Vi kommer att spara dina uppgifter, i vårt register Kyrksam, som är GDPR-anpassat, för att kunna administrera gruppen, samt göra en ny inbjudan inför nästa gång. Därefter tas uppgifterna bort.

Linda Knutsson

Präst - Fässberg