Här beställer du guidad visning av Gränsland

Vi har flera guider som berättar bibelns berättelser i Gamla och Nya testamentet genom den prisbelönta utställning Gränsland i Krokslättskyrkan, Åbäcksgatan 17

Vi önskar guidad visning av Gränsland - en berättelse med bibliska figurer. Kostnad per visning 1000 kronor om du inte kommer från Mölndal eller Göteborg.

Gränsland är en konsthantverksutställning med bibelfigurer i scener ur både gamla och nya testamentet. Läs mer på Gränslands egen hemsida.

Du kan beställa guidning för din grupp. Allt från förskolebarn till pensionärsgrupper. Våra guider anpassar guidningen till gruppen.

Ett bra tillfälle för skolbarn eller konfirmander att få en överblick och genomgång av olika berättelser från biblen både från Gamla testamentet och Nya testamentet.

Krokslättskyrkan, Åbäcksgatan 17, Mölndal

(Hållplats Krokslätts torg)

Församlingsexpedition och kansli

Mer om Svenska kyrkan Mölndal

Telefontid: mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12. Besök (mån-tors 09-12, 13-15 och fre 09-12): Terrakottagatan 3B, 43142 Mölndal. Faktureringsadress: Fack 77800936, Box 15018, 75015 Uppsala. Organisationsnr: 252003-0202.

Marie Frändfors

Pedagog - Fässberg