Other languages with Google Translate

Berlinkonfirmand, Kållered

Torsdagar jämna veckor kl 16:30-19:00. Apelgårdens kyrka. Konfirmation 17 maj 2020.

Berlinkonfirmand, Kållered

Hjälp, hur kunde något sådant hända? Under året pratar vi om livets värde, livets frågor och livets stora glädjeämnen. Vi reser till Berlin och besöker Sachsenhausen, ett av koncentrationslägren. Där finns en av de mörkaste och mest förbryllande företeelserna i mänsklighetens historia. Vi omfamnar också världsstaden Berlin med allt den har att erbjuda av kultur, historia och glädje.

Träffas: Torsdagar jämna veckor kl 16:30-19:00.

Var: Apelgårdens kyrka (Knäckepilsvägen 32, Kållered).

Lägerdatum: 13-14 sept, 4-8 april (Berlin).

Kostnad: 1500kr.

Konfirmation: Söndag 17 maj 2020, Apelgårdens kyrka.

Vid frågor: Kontakta Håkan Berndtsson.

Folder(PDF)>>

Anmäl dig senast den 10 juni. UPPGIFTER OM KONFIRMANDEN.

Är du döpt?

På grund av begränsat antal platser i grupperna, gör två val av grupp:

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till konfirmationsläsningen godkänner jag det eventuella ekonomiska åtagandet som kan vara förknippat med konfirmationsgruppen (uppgiften finns tillsammans med varje grupp).

Håkan Berndtsson

Präst - Församlingsherde Kållered