Barn och Familj i Fässberg

Här hittar du verksamhet för barn och familj som finns i Fässbergs församling

barn och familj

Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Anmäl dig här.

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik)

Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Anmäl dig här.

Barn i årskurs F – 7 bjuds in till en eftermiddag med Bibelteater samt grillutflykt. Tisdag 30 juni kl 13-17. Vi utgår från Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Ingen kostnad. Anmälan här på webben.

Bibel & Grill

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning med konstnären, författaren och pedagogen Lena Forsberg!

Välkommen till en ”smågalen men seriös” film- och bokklubb för er i årskurs 5-7! Vi träffas onsdagar kl 15.30-17.30 i Fässbergs Mariagård (Pedagogen Park). H&J är gratis och du behöver anmäla dig!

Himmel & Jord

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 15:30-16:15

Karamellerna Barnkör (åk 3-6)

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 15:30-16:15

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs F-2

Karibo

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs F-2 Torsdagar kl 15-17 träffas vi i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Det är gratis och du måste anmäla dig!

”Nektar” namnet på en grupp för barn i årskurs 3-4. Vi träffas i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Måndag 15-17. Gruppen kräver anmälan.

Nektar åk 3-4

Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Onsdagar kl 13-15.30.

Pappis. Öppen förskola (0-6 år)

Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Onsdagar kl 13-15.30.

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16:25-17:00

Pralinerna. Barnkör (åk F-2)

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16:25-17:00

Öppen lovverksamhet för elever i årskurs 3 - 7, gemenskap, lek, påsk, bowling, pizza och lite till. Fässbergs Mariagård onsdag 8 april kl 10-16. Anmälan senast 3 april.

Påsklovskul i Fässbergs Mariagård

aktuellt och på gång