En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.
Foto: Johannes Frandsen

Barnkören och Sångfåglarna

Barnkörer i Fågelbergskyrkan, tisdagar 14:15-16:30

Barnkörerna i Fågelbergskyrkan övar varje tisdag och medverkar i Messy Church en söndag per månad.

Här får barn lära känna sina ljusa röster och sin djupa andning.

Barnkören är en kombinerad verksamhet ihop med Himlastoff.

Vill du veta mer? Vill du vara med?

Jag anmäler mitt barn till Sångfåglarna (åk 3-6) i Fågelbergskyrkan.

Jag anmäler mitt barn till Barnkören och Himlastoff i Fågelbergskyrkan.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Två flickor sitter vid ett bord och lyssnar.

Himlastoff - barngrupp i Fågelbergskyrkan

För skolbarn i åk F-2. Tisdagar kl 14:15-16:30.

Kompisklubben Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan. Måndagar 14:30-16:30 Årskurs 3-5.

Glada barn sitter på mur

Skolbarn åk F-3

Svenska kyrkan Mölndal har flera grupper i Fässberg, Kållered och Stensjön för barn i årskurs F-3. Vi leker, sjunger, fikar och tar del av Bibelns berättelser!

Barn går balansgång på vägräcke

Skolbarn/ungdom åk 3-7

Svenska kyrkan i Mölndal har grupper runt om i Fässberg, Stensjön och Kållered för alla barn och ungdomar i årskurs 3-7.

Glada barn i famn på förälder i kyrka

Barn och familj

Nedan hittar du information om de olika grupperna. Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för barn, unga och föräldrar. Som öppna förskolan för små barn med föräldralediga vuxna. Som skolbarnsgrupper där du får prata om livet och tron över en egenhändigt bakad bulle.

Konfirmander paddlar kanot.

Stensjön

I Stensjöns församling finns en stor öppenhet för att diskutera angelägna samhällsfrågor och mod att tala det som kan uppfattas som kontroversiellt. Navet i församlingslivet är högmässan klockan 10 varje söndag. Det finns också ett rikt musikliv där fler än 200 körsångare möts varje vecka i någon av de två kyrkorna, Stensjökyrkan och Fågelbergskyrkan.