Other languages with Google Translate

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik)

Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Anmäl dig här.

Välkommen att tillsammans med ditt barn 4-9 mån, sjunga och träffa andra föräldrar, som också är hemma med sitt barn.

Vi träffas i mysiga Toltorpskyrkan, Dalgångsgatan 2.

Det blir babyrytmik - en stund av närhet, stillhet, dans och rörelse mellan dig och ditt barn, där ni kan fokusera på och samspela med varandra.

Träffen innehåller också en lugn stund med ljuständning, andakt och psalmsång.

Därefter blir det fika med samtal kring föräldraskap mm. Avgift 100 kr/termin.

Anmäl dig till Linda Knutsson eller Jill Olandersson eller via webbformuläret här.

Anmälan till babypsalmsång i Toltorpskyrkan, Fässbergs församling. Jag anmäler mig och mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Linda Knutsson

Präst - Fässberg

Jill Olandersson

Pedagog - Fässberg

Mer om Jill Olandersson

Rytmik - och barnpedagog Fässbergs församling. Hållbarhetssamordnare för Svenska kyrkan Mölndal.