Babyöppet 0-1,5 år Apelgården

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.

Välkommen att tillsammans med ditt barn sjunga och träffa andra föräldrar som är hemma med sitt barn som är 0-1,5 år.

Drop-in 10-10:30 och sångstunden börjar 10:30. Efter den fikar vi tillsammans
till självkostnad.

För mer information hör av dig till Ammi Jonsson, församlingspedagog, 0738520374 eller ammi.jonsson@svenskakyrkan.se

Glada bebisar/barn lyfts upp i luften i kyrka

Baby 0-1 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals babyrytmik och småbarnssång i Mölndal och Kållered.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

En dag för barnfamiljer 13 augusti

Fässbergs församlingshem lördag 13 augusti kl 11:00-15:00. Vi får besök av Clowner utan gränser. Föreställning kl 13. Ingen anmälan

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.