Babyöppet 0-1,5 år Apelgården

Apelgårdens kyrka. Onsdagar kl 10-12.30. Babyöppet är ute från och med onsdag den 4 november. Vi ses utanför Apelgårdens kyrka kl. 10.00 och tar en promenad tillsammans eller något annat vi bestämmer oss för. Kommer man lite senare, finns det information på kyrkdörren var vi är.

Babyöppet är ute från och med onsdag den 4 november 2020. Vi ses utanför Apelgårdens kyrka kl. 10.00  och tar en promenad tillsammans eller något annat vi bestämmer oss för. Kommer man lite senare, kommer det att finnas information på kyrkdörren var vi är.

När vädret tillåter är vi ute på någon av lekplatserna i närheten. Lapp var vi är sitter på dörren. Vi samlas vid kyrkan för den som vill gå tillsammans.

Välkommen att tillsammans med ditt barn 0-1,5 år, sjunga och träffa andra föräldrar, som också är hemma med sitt barn.

Sångstund kl 10.30. Fika.

Ammi Jonsson

Pedagog - Kållered