Apelpax

Ungdomsgrupp i Apelgårdens kyrka. För dig mellan 14-19 år. Torsdagar 19:00-22:00

Välkommen till APELPAX

PAX betyder fred.

Tanken är att Apelpax ska få vara ett ställe där du som är ung bara ska kunna vara. Är Du mellan 14-19 år kan detta vara ”the place to be”.

Vi träffas i Apelgården varje torsdag kl 19:00 - 22:00. Vi avslutar varje gång med andakt eller kvällsbön.

Vi kommer att erbjuda fika varje gång till en billig penning.

Ibland anordnas spelkvällar, vi kollar på film, lyssnar på musik och ”hänger”. Om du behöver göra läxor kan detta vara en bra plats. Kanske spelar du något instrument och vill spela ihop med andra, ta chansen, här finns lokaler och möjligheter.

Det kan hända att vi vill hitta på någon större grej utanför husets väggar, så som bio, bowling, äta på restaurang, köra go-kart med mera. Väljer Du att vara med de här gångerna får Du betala själv. Det påannonseras i god tid. Sluttiden kan bli en annan de här gångerna.

Åsa Regnell Hornbrink

Pedagog - Kållered